Foglaljuk vissza Magyarországot!

Szilágyi László blogja

Szilágyi László blogja

Mi került ezen a telken 124 millióba?

2014. október 06. - szilagyilaszlo

szebbé tettük 2.v01.JPGIsmét közérdekű adatigénylést nyújtok be, ezúttal a bicskei önkormányzat telekvásárlásával kapcsolatban. Kíváncsi vagyok, milyen szakértői vélemények alapján vette meg ilyen áron a város vezetése a Szt István út és és az Arany János u. között húzódó telket, amelyre a járási közigazgatási hivatalt akarja felépíteni. Ilyen négyzetméterárért Óbudán lehet jó fekvésű telket venni...

2014-10-06

 

Bicske Polgármesteri Hivatala

2060 Bicske, Pf.: 126.

Tisztelt Cím!

A bicskei lakosokat intenzíven foglalkoztatja a Bicske belterület 1276 helyrajzi számú ingatlan megvásárlásának körülményei. A bicske.hu honlapon semmi információ nem érhető el ezzel kapcsolatban, a „Dokumentumtárban” nincs semmiféle határozat erről, ahogy egyetlen 2014-es rendelet vagy határozat sem olvasható.

Kérem, hogy a fentiek miatt az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján közérdekű adatigénylés keretében szíveskedjenek elküldeni a következő dokumentumokat:

  • Kérem, küldjék el az ingatlanvásárlással kapcsolatot testületi előterjesztéseket és a határozatokat, a testületi ülések erre az ingatlanra vonatkozó jegyzőkönyveit!

  • Milyen értékbecsléseket rendelt meg az önkormányzat a telekkel kapcsolatban? Kérem, válaszukhoz mellékeljék a független értékbecslők szakvéleményét!

  • Kérem, küldjék el az adásvételi szerződés másolatát, természetesen az eladó személyes adatokhoz fűződő jogának tiszteletben tartásával!

  • Egy másik ingatlanvásárlás és -csere ügyletben a 1128/2. sz. előterjesztés hivatkozik az 1282 hrsz.-ú ingatlan értékbecslése alapján készült igazságügyi ingatlanforgalmi szakértői véleményre (5. számú melléklet), de ezt az előterjesztés végül nem tartalmazza. Kérem, küldjék el ezt a dokumentumot is!

Tisztelettel:

Szilágyi László

2066. Szár, Rákóczi u. 3.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr796765543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása