Foglaljuk vissza Magyarországot!

Szilágyi László blogja

Szilágyi László blogja

Úgy tűnik, mintha már köze sem lenne a valósághoz, közben nyilván pontosan tudja, mi a helyzet, csak tökéletesen hülyének nézi a választóit

2018. január 28. - szilagyilaszlo

"Meg vagyok lepődve azon, hogy ön azt állítja, hogy van olyan európai uniós projekt, ahol vállalkozóként, fővállalkozóként vagy alvállalkozóként az én családomból elindult volna valaki."

Ez hagyta el Orbán száját a Direkt36 kérdésére.  Itt van róla a videó.

Pedig bizonyíték van róla, hogy Orbán papa egyik cége alvállalkozóként vesz részt a dél-balatoni vasútfelújításban. A Nehéz Kő Kft. nevű fuvarozó cég közel 300 millió forinthoz jut ebből a projektből. Biztos ez is a szerencsének, a tehetségnek és a Jóisten segítségének köszönhető, mint Mészáros Lőrinc projektjei esetében.

A Nehéz kő az Orbán-klán nagy profitokat realizáló cége. Korábban O. Viktor két öccse, ifjabb O. Győző és O. Áron is tulajdonosa volt, de már csak id. O. Győző egyszemélyes tulajdonában áll. A Nehéz Kő Kft. szállítja id. Orbán Dolomit Kft-je által bányászott építőanyagokat.

Igen, ez az a cég, amely Bicskén a vasútállomáson hosszú hónapokon keresztül kíméletlen porfelhőbe burkolta a környező házakat. Erről a történetről többször írtam már:

Intézkedést kérek a megyei főügyészségtől a bicskei porszennyezés ügyében

Válaszolt a környezetvédelmi hatóság a bicskei dolomitrakodás ügyében!

P1110268.JPG

És erről nyilatkozott Tessely Zoltán még Bicske polgármestereként, hogy "Milyen porról tetszik beszélni?"

ld itt: Anna, Anna...

A Bicskei Szó is sokat foglalkozott a történettel, pl. itt meg itt meg itt meg itt.

A rakodót azóta sem helyezték át, azóta is üzemel, és azóta sem tudni, hogy milyen engedélyek alapján!

Orbán azt mondta akkor a Direkt36-nak, hogy "meg fogja nézni". A 444.hu most megkérdezte a miniszterelnök hivatalát, hogy a sajtótájékoztató óta ezt valóban megnézte-e. Megkérdezték a miniszterelnöktől azt is, hogy most elfogadhatónak tartja-e, hogy a családi cége állami beruházás alvállalkozójaként közpénzben részesült, de valahogy ezekre a kérdésekre Orbán nem válaszolt.

Ha tudott apjának üzleteiről, akkor semmi morális alapja nincs, hogy az országunkat vezesse, ha pedig nem tudott, akkor nagyon hamar el kell távolítani az ország éléről, mert már teljesen alkalmatlan mindenre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7213610621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása