Foglaljuk vissza Magyarországot!

Szilágyi László blogja

Szilágyi László blogja

Nem azért írom az alábbiakat, hogy irigykedjetek, hanem hogy szavazzatok április 8-án!

2018. február 12. - szilagyilaszlo

"Mindenki annyit ér, amennyije van" - mondá Lázár főminiszter annak idején. Ezek szerint ő és családja elég sokat ér. Ahogy a Tiborcz család is, nem beszélve a Mészáros családról. Viszont a Magyarság Főmérnökének nem sokja van, tehát nem ér annyit se.

A Lázár család birtokai közepette hirtelen felépülő csini-bini vadászkastély csak egy példa a sok közül.

 index.hu videó

 Tiborcz István, Orbán veje nagyon közel került a turai kastélyhoz, ebből a cikkből kiderül, hogy hogyan:  Aprópénzért kelt el a turai mesekastély, Tiborcz volt üzlettársa képviselte a vevőket (444.hu) Valószínűleg milliárd fölötti az értéke, de nekik meg lehetett venni a töredékéért. Így néz ki az ingatlan: 

 

444 videó 

Még szebb a seregélyesi kastély története, mert egy nemzetközi kőrözés alatt álló bűnözővel kellett boltolni Tiborczéknak. A helyiek szerint a Tiborcz-Orbán családé lesz Pharaon egykori seregélyesi kastélya (444.hu)

A tavaly januárjában hirtelen meghalt szaúdi "üzletember", Gaith Pharaon (akit Orbán csak Professzorként emlegetett) cége akart itt luxus-vadászkastélyt gründolni, de majd a Főni veje megcsinálja. Így néz ki ez a kis tercia:

 

videó: youtube László Szántó

 Ehhez képest szinte semmi a hatvanpusztai kúria, ahol Orbán kutyája, Nárcisz éldegél. A József Nádor által épített majorságban lakik feltehetően Orbán Győző, de a majort Mészáros Lőrinc bérli. Nagyon zavaros történet, mint a többi.

 

Aztán Mészáros 700 milliós adriai villája

fotó: hvg.hu 

Vagy a bicskei Erőmű-tó esete, ahol luxusdácsákat épített Mészáros, akinek meggazdagodásában „bizonyára szerepet játszik a jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye”.

Tovább is van, mondjam még?

Visszatérő motívum a fideszesek érvelésében, hogy azok is loptak, legalább most mi lopunk. Innen üzenem: ez nagyon hitvány érvelés! Biztosan legális tranzakciók által jutottak ehhez az óriási vagyonhoz, de az erre a célra felhasznált forrásokról számot kell majd adniuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr9513658544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása