Foglaljuk vissza Magyarországot!

Szilágyi László blogja

Szilágyi László blogja

Egyetlen válaszuk van a magyar társadalom válságjelenségeire: migráncs

2018. március 07. - szilagyilaszlo

A 2015 óta tartó gyűlöletkampánnyal három célt értek el: el tudták terelni a figyelmet a rossz kormányzásról, pl. az oktatás és az egészségügy gyalázatos állapotáról; a kék plakátos kampányokkal milliárdokhoz juttatták a médiacézárjaikat és hosszú távon elültették a félelmet és a gyűlöletet a magyar társadalom nagyobbik részében.  De túltolták ezt is.

Ott félnek a legjobban a "migránsoktól", ahol egyáltalán nem is lehet velük találkozni. Akik csak az M4 sportcsatorna 1 perces híreiből értesülnek a világ dolgairól, azok rettegnek a legjobban.

A Fidesz azt plakátolja az arcunkba, hogy mindenki ellenségünk: Brüsszel, a civilek, Soros, az ellenzék és az ENSZ. Volt itt már minden: elveszik a munkánkat, megerőszakolják a lányainkat, terroristák mind, betegségeket terjesztenek, iszlamizálják Európát, stb, de kifulladni látszik a félelemkeltés, mert a mindennapi élet nem igazolja vissza a plakátokat. Sehol egy menekült, így egyre nehezebb fenntartani a hisztériát velük kapcsolatban.

A legújabb mumus az ENSZ.

Az a világszervezet, amely évtizedek óta foglalkozik a népek vándorlásának okaival és következményeivel. Az a szervezet, amelynek közgyűlése nem hoz a tagállamaira nézve kötelező határozatot. Az ENSZ tehát nem fog betelepíteni ide senkit, sőt a kerítésünket sem fogja lebontatni. Viszont ez az egyetlen világszervezet, amely bármit is tehet globális szinten, márpedig komoly tennivalók vannak ezzel kapcsolatban. Ezt a folyamatot  akadályozni és ebből plakátkampányt csinálni több, mint ostoba politikai szándék: bűn.

Az meg végtelenül ciki, hogy Orbán minden mondatát szembesíteni lehet egy korábbi mondásával. Mit is mondott anno az ENSZ közgyűlésén?

„Ezen tények alapján arra sürgetem a Főtitkár urat, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat e teher globális szintű megosztásáról. A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként.”

Érdemes megnézni a videót is.

 

Már nem is mer találkozni az emberekkel

Bicskén zárt körű fórumot tartott Orbán a minap, csak a feltétlen hívei mehettek be. Aztán migráncsozott egy jóízűt, és elhajtott a fekete mikrobuszában. Alaposan megtisztelte a bicskei polgárokat! 

Még év végén kellett a fideszes mamelukoknak sajtótájékoztatót tartani a kamukonzultáció elképesztő sikeréről, Bicskén ez így sikerült:

 

A legszebb, hogy a hajdani befogadó állomás elé állt ki Tessely, ahonnan tavaly, embertelen módon, a legnagyobb fagyban költöztették ki a menekült státuszuk megadására váró embereket, és vitték el Nagykanizsára egy sátortáborba.

A 444.hu összefoglalójából pedig szépen látszik, hogy mennyire összevissza beszélnek a kormány és kormánypárt tagjai:

 

Ha az volt a cél, hogy teljesen megosszák a társadalmat, akkor sikerült.

Ez a Fidesz egyik főbűne. Családokat, munkahelyi kollektívákat ugrasztottak egymás ellen, és ennél ocsmányabb dolgot nem lehet tenni egy társadalommal. Eközben a tömegkommunikációban minden igazi bajt elfedtek. A magyarokat nem a bevándorlás érdekli, hanem a kivándorlás! Nem ez jelenti nekik a legnagyobb bajt, hanem az egészségügy állapota, az oktatás leépítése, a jövedelmek átrendezése a gazdagok javára, a korrupcióval szerzett hatalmas vagyonok.

Láthatóan nincs B-terve az állampártnak. A hódmezővásárhelyi bukás után sem váltottak, tolják a migráncsot ("nyomják a krahácsot") minden csatornán. Ez lesz a vesztük, mert az emberek nem hülyék.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1113577759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása