Foglaljuk vissza Magyarországot!

Szilágyi László blogja

Szilágyi László blogja

Lekopott burkolati jelek, megsüllyedt autópálya - ilyenre sikerült a kerékpárút építés. De legalább sokba került.

2018. január 31. - szilagyilaszlo

Néhány hónap alatt le is kopott a kerékpárút piktogram az egyébként is gyalázatos aszfaltról Etyek és Herceghalom között. Ennyi volt ott a beruházás, kerékpárút építés helyett.  A Pannónia Szíve Program keretében "építette" nekünk Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos,…

Tovább

Úgy tűnik, mintha már köze sem lenne a valósághoz, közben nyilván pontosan tudja, mi a helyzet, csak tökéletesen hülyének nézi a választóit

"Meg vagyok lepődve azon, hogy ön azt állítja, hogy van olyan európai uniós projekt, ahol vállalkozóként, fővállalkozóként vagy alvállalkozóként az én családomból elindult volna valaki." Ez hagyta el Orbán száját a Direkt36 kérdésére.  Itt van róla a videó.

Tovább

Naponta derülnek ki ordas nagy lenyúlások, de soha egy büntetőperről nem fogunk hallani, amíg ezek maradnak hatalmon

Odáig jutottunk, hogy Lánczi András (Századvég főnöke, a Corvinus rektora) szerint "amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája". Ennek szép illusztrációja, hogy már az egészségügyi fejlesztésekre is nemzetközi szélhámosokat és Orbán személyes tanácsadóját küldik rá. 

Tovább

Ugye, választópolgárok, simán megér az országnak 13 milliárd büntetést, hogy a miniszterelnöknek sikerült saját lábára állítani a lányát?

Orbán veje, Tiborcz István egykori cége néhány év alatt lett többmilliárdos forgalmú vállalat úgy, hogy sorra nyerte a főként uniós finanszírozású projekteket a közvilágítás korszerűsítése terén.

Tovább
süti beállítások módosítása