Foglaljuk vissza Magyarországot!

Szilágyi László blogja

Összefüggés Paks II. és az orosz atomfegyverek között

2018. január 19. - szilagyilaszlo

Jávor Benedek blogbejegyzése

Mao jobban teljesít

untitled_3-20180116.png_605x605

Nemtom, ki hogy van vele, én szégyellem, hogy országunkat mindig ilyen állapotban kell látnom, amikor demokráciáról, korrupcióról, a média állapotáról, stb. van szó. Ide süllyedtünk az Orbán-rezsim alatt, régen elhúzott mellettünk Románia is, Bulgária is. Az illiberális kleptokrácia immár az Orbán-rendszer állandó jelzője lett. Én nem ilyen országot akartam! Nem ilyen országot akarok! Hahó, magyarok! Hé, fideszesek! Mikor lesz ez megint másként?

Írja le néhány mondatban a véleményét az ország állapotáról!

Eddig 1424 ember töltötte ki az ország állapotáról szóló kérdőívem. A nemek aránya 50-50 százalék, eddig kicsit túlreprezentáltak a budapesti és Budapest-környéki lakosok valamint a diplomások, és a válaszadók elég nagy része idősebbek közül került ki. A felmérés nem reprezentatív. Mindenki véleménye érdekel! Kérem, töltse ki, ha van 2 perce, köszönöm!

Az alábbiakban néhány szöveges véleményt mutatok, nagyon tanulságosak. A felmérés eredményeit is itt fogom publikálni.

Tovább

Az Orbán-rezsim egyik főbűne: az egészségügy leromlása

Emlékszem, 2010. március 15-én - a választás előtt - az volt a Fideszes polgármesterek központilag megírt szövegének az egyik sarokpontja, hogy „Mentsük meg az egészségügyet!”. Előtte már egyszer megmentették, amikor a „szociális népszavazásra” elvittek rengeteg embert, és leszavaztatták a 300 Forintos vizitdíjat, de bőven maradt még megmenteni való. Igen, az egészségügy már a NER előtt is nagyon rossz állapotban volt, de hova jutottunk a mindenható kormányzás nyolc éve alatt?

Tovább

Mindenki szeretne anyagi biztonságban élni, de ez a magyarok nagy részének nem adatik meg

A KSH jelentéseiből az elmúlt két évben az derül ki, hogy csökkent a nélkülözők száma. Két éve még brutálisabbak voltak a mutatók, de a közmunka és a statisztikai hókuszpókuszok javítottak rajta. A számokon.

Tovább

Ilyen a magyar sajtószabadság: megvettek mindent kilóra

Kétszer épített ki Orbán médiabirodalmat a szemünk láttára, a mi pénzünkből. Sokáig Simicska Lajos volt a portfólió tulajdonosa és gazdája, de a G-nap után újratervezést kellett végrehajtani: Habony, Mészáros és Vajna lettek a médiacsászárok. Alig van már médium, ami ne az ő befolyásuk alatt lenne.

Tovább