Foglaljuk vissza Magyarországot!

Szilágyi László blogja

Szilágyi László blogja

20 milliárd külföldi focira, miközben rohadnak szét a kórházak?!

2018. január 09. - szilagyilaszlo

"2010 után mindösszesen 8 milliárd forintnyi fejlesztési forrást" adtunk Bicskének, mondta a miniszterelnök 2014-ben Bicskén. Mondjuk ezt nem nagyon találjuk, de ehhez képest 8,5 milliárd lesz kedvenc kisvasútjának meghosszabbítása, kedvenc stadionja és akadémiája 13,5 milliárdban van eddig (ennyi TAO pénzt utaltak "önkéntesen" bizonyos vállalkozások), és egy másik 20 milliárd ment a külföldi foci támogatására.

Az index cikkében szerepel ez az ábra is:

Ezekre a helyekre ment ki a 20 milliárd, némelyik Mészáros, némelyik Seszták tulajdon. Miközben rühesek lesznek a kórházban a betegek, az ápolók és a hozzátartozók:

...és a padlón fekve adják be az infúziót a kórház sürgősségi osztályán, és 4 évet kell várni egy endometrózis műtétre, soroljam még?

 A Párbeszéd programjában kiemelt helyen van az egészségügy rendbetétele. Az oligarchák hatalmát pedig meg fogjuk törni, és véget vetünk ennek az esztelen pénzszórásnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7613561171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása