Foglaljuk vissza Magyarországot!

Szilágyi László blogja

Szilágyi László blogja

Ez is Mészárosé lesz

2014. szeptember 13. - szilagyilaszlo

közbesz.jpgMár a látszatra sem ad Bicske mostani vezetése. A legutóbbi rendkívüli testületi ülésre (amelyre előző késő este ment ki a meghívó), olyan előterjesztést vittek be, amely meghívásos közbeszerzésről szól. 40 millát szeretnének még a választások előtt elkölteni, a közbeszerzés tárgya most nem is érdekes. De a meghívottak listája mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Három „gazdasági szereplőt” hívna meg a polgármester úr:

(1) Mészáros és Mészáros kft.

(2) R-KORD Kft.

(3) Frenyó és társai kft.

Azon már meg sem lepődünk, hogy a felcsúti gázszerelőből hirtelen hazánk 100 leggazdagabb emberei közé kerülő Mészáros Lőrinc cége mindenhez, de mindenhez ért, bármilyen munkára fel lehet kérni, biztos olcsón és megfelelő műszaki színvonalon el fogja végezni. De a második helyre azért talán mégsem olyan vállalatot kellett volna meghívni, amely szintén az ő érdekeltsége. (a felcsúti Femol átalakítása R-KORD kft-vé, majd kicsinálása, bagóért való felvásárlása, az ügyvezető halála egy másik tanulságos történet). A harmadikként meghívott cég egri székhelyű, nem sokat lehet tudni róla.

Bicskeiek, vajon ki fog győzni?

Ha rajtam múlik, egyik sem (ebben a pályázati körben). Ha bizalmat szavaznak nekem, polgármesterként az első dolgom a gyanús közbeszerzések felülvizsgálata és újra meghirdetése lesz. Tisztán, nyilvánosan.

Szilágyi László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr66694225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása